tiistai 7. elokuuta 2012

Häähullutusta

Blogihiljaisuus on taas vähän venynyt. Osittain siihen on syynä mainitsemani koneen siivous ja Windowsin uudelleenasennus, mutta olen myös uppoutunut pitkästä aikaa häiden valmisteluun. Innostus lähti ystävien häistä reilu viikko sitten, eikä ole laantunut - mikä lienee hyväkin, koska omiin häihimme on enää viitisen kuukautta aikaa ja nyt asiassa ollaan vasta päästy kunnolla eteenpäin. Toki tätä ennen oli varattuna jo kirkko, pitopalvelu ja juhlapaikka, mutta juuri muuta emme tehneet tätä ennen pohdiskelua lukuunottamatta.

Toisaalta pitkän ja rauhallisen suunnittelun jälkeen moni asia on selvää - kutsujen malli on selvä ja testattu ja olen niitä alkanut askartelemaankin. Sama linja toistuu koristeissa, opasteissa ja muissa kylteissä joten nekin tarvitsee enää testata ja toteuttaa, tarvikkeitakin täytyy titenkin hankkia. Juhlan linja ja tyyli on selvillä, enää tarvitsee etsiä sopivaa ohjelmaa. Hankintojakin on tehty, viimeisimmän haluankin jakaa, koska se on niin suloinen!

Kakunkoriste
Eikö ole ihana? Alunperin halusin kakun päälle Circle of Loven Always -koristeen, joka olisi ollut hyvä myös siksi, että äitini on kyseisestä koristeesta piirtänyt kuvan kutsukortteihin. Koriste on kuitenkin ihan liian kallis ja sen verran iso, että päätin jättää sen väliin. Kakunkoristeita olen selaillut jo viime keväästä asti, mutta mieleistä ei löytynyt. Lopulta päätin, että otan sen ihan perinteisen hääparin, mutta nekin tuntuivat kovin kalliilta. Ajattelin, että jätämme koko koristeen väliin, mutta yllätyksekseni mies sanoi, että kyllähän kakunkoriste täytyy olla! Onneksi löysin Paperikuusta tällaiset suloiset hahmot, jotka ovat jotakin keramiikkaa, savea tai vastaavaa ja maksoivat vain noin kahdeksan euroa!

Arvatkaa mitä tästä (toivottavasti) tulee?
Kosmetiikkapostausten rinnalle on varmasti nyt syksyn ja talven aikana odotettavissa enemmänkin näitä häihin liittyviä aiheita, mutta jättäkää huoletta välistä jos ei kiinnosta :) Nämä puuhat vievät kuitenkin huomattavasti aikaa tässä viiden kuukauden aikana, varsinkin kun koristeiden teko ja muut askartelut alkavat ihan kunnolla. En pääse vielä aloittamaan, koska ensin pitää käydä mittaamassa juhlapaikan pöydät ja vähän suunnitella istumajärjestystä. En viitsi häille erillistä blogia perustaa, joten työnnän nämä tänne samaan soppaan :)


2 kommenttia:

  1. Häät ovat niin ihania! Ja suuritöisiä... Onneksi omat häät menivät vähällä tohinalla :D Innolla odotan mitä kaikkea keksitte häihin.

    VastaaPoista
  2. Kaikenlaisia ideoita on kyllä ollut, siitä lähtien että teen itse korutkin, mutta totesin sitten että ehkä nyt en kuitenkaan ala opettelemaan sitä, kun muutakin puuhaa riittää :D Yhtäkään oikeaa kukkaa häissä ei kuitenkaan tule näkymään osin ajankohdastakin johtuen, joten kaikenlaista tulee varmasti tehtyä :)

    VastaaPoista